لسیتین سویا چیست؟

لسیتین به عنوان یک ماده تقویت دهنده و امولسیفایر مفید است. لسیتین به عنوان یک ماده غذایی در غذاها و مکمل های غذایی سالم برای بیش از صد سال استفاده شده است. لسیتین مخلوط 

گلیسیرید فسفولیپید ها شامل

فسفاتیدیل کولین، 

فسفاتیدیلتانولامین، 

فسفاتیدیلینواستیل،

فسفاتید  یلسرین و 

فسفاتید اسید می باشد.

سویا از انواع مواد مغذی شامل پروتئین، کربوهیدرات ها و چربی تشکیل شده است. لسیتین در سویا یافت می شود و ممکن است در منابع دیگر از جمله تخم مرغ، آفتابگردان و کا باشد. لسیتین سویا و روغن سویا معمولا از عصاره هگزانی سویا تولید می شوند. بعضی از پروتئینهای سویا در عصاره گنجانده شده است.

لسیتین سویا حاوی پروتئین های سویا است و این مواد ممکن است آلرژی زا باشند. با این حال، لسیتین سویا حاوی مقادیر پروتئین سویا برای تحریک واکنش های آلرژیک در مصرف کنندگان سویا نیست.

لسیتین سویا چیست؟

پروتئین های کازئین غیر هیدرولیز شده با وزن مولکولی بسیار زیاد و لسیتین سویا به طور خاص برای کاربردهای لوازم آرایشی طراحی شده است. در حالی که لسیتین سویا دارای بسیاری از خواص مشابهی از لسیتین زرده تخم مرغ است، مشخصات شیمیایی و آرایش آن بسیار متفاوت است.

لسیتین سویا حاوی ۲۰ تا ۸۰ درصد فسفاتیدیل کولین (PC) است. در بدن، لسیتین می تواند به کولین، یک ماده غذایی ضروری برای سلامت کبد، رشد مغز و سلامت شناختی تبدیل شود. ماهیت بار منفی بارز PLs موجود در لسیتین سویا باعث می شود امولسیون سریعتر از PL های خنثی در لسیتین زرده تخم مرغ اکسید شود.

بیشتر پروتئین های اصلی در لسیتین های سویا و آفتابگردان است. در لسیتین سویا، پروتئین گلوبولین وجود دارد.

اجزای اصلی لسیتین تولید شده از سویا تجاری عبارتند از: روغن سویا: ۳۳تا ۳۵ درصد، فسفاتیدیلینو استیل:۲۰ تا ۲۱ درصد، فسفاتیدیل کولین: ۱۹ تا ۲۱ درصد، فسفاتیدیلتانولامین: ۸تا ۲۰ درصد، فسفاتیدهای دیگر: ۵تا ۱۱ درصد، کربوهیدراتهای آزاد: ۵ درصد، رطوبت: ۱درصد، استرول ها:۲ تا ۵درصد.

 

شرکت بازرگانی پویا ویژن وارد کننده و تامین کننده و

فروش لسیتین.

 
در صورت نیاز به راهنمایی با ما در تماس باشید همکاران ما در اسرع وقت پاسخگوی شما خواهند بود.
 
شماره تماس: ۰۲۱۴۴۳۵۷۸۹۰
 
منبع :

pouyavision


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها