سوکرالوز در صنایع غذایی:

جستجو در زمینه فن آوری های شیرین کننده جدید در دهه های گذشته به طور قابل توجهی افزایش یافته است. مصرف بیش از حد قند به نگرانی سلامت عمومی تبدیل شده است. رژیم های کم کربوهیدرات برای حفظ وزن سالم به کاهش کالری مصرفی کمک می کنند.

اغلب شیرین کننده های غیر کالری با قدرت بالای طبیعی و مصنوعی که تا به امروز شناخته شده اند محدودیت هایی در ترکیب و طعم دارند و چالش تولید کنندگان مواد غذایی جبران این کمبودهاست.

محصولات بدون شکر انتظار مصرف کنندگان است.

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها