اسید سیتریک معمولا در مرکبات وجود دارد، اما به طور طبیعی در انواع میوه ها نیز هست. بعضی از میوه ها حاوی هشت درصد اسید سیتریک می باشند که  میوه های ترش عمدتا دارای بیشترین درصد هستند. اسید سیتریک طعم تلخی دارد.

اسید در سیتریک مرکبات:

مرکبات دارای بالاترین سطوح اسید سیتریک، اسید اسکوربیک و ویتامین C می باشند. این میوه ها دارای طعم تیز و ترش هستند. مرکبات شامل گریپ فروت، پرتقال، لیمو، نارنگی، تنگلو، کلاکتین، کومکت و میوه یخی می باشند.  از تمام  مرکبات، انواع مختلف  لیمو حاوی بیشترین اسید سیتریک با حدود ۴ گرم ۱۰۰ گرم  هستند.

اسید سیتریک در توت ها:

توت ها دارای درصد پایین تری اسید سیتریک نسبت به مرکبات دارند.  توت ها : شامل توت فرنگی،زغال اخته ، تمشک، انگور فرنگی هستند . زغال اخته حاوی کمترین میزان اسید سیتریک است.

اسید سیتریک در گوجه فرنگی ها:

گوجه فرنگی  چون حاو ی دانه می باشد بنابراین در دسته ی میوه ها قرار می گیرد.
گوجه فرنگی یک میوه بسیار اسیدی و حاوی حدود ۰٫۵ گرم اسید سیتریک در هر ۱۰۰ گرم میوه است. گوجه فرنگی های تازه و کنسرو شده نیز حاوی اسید سیتریک هستند.

اسید سیتریک در میوه های گرمسیری:

آناناس یک میوه اسیدی است .
آناناس و تامارند میوه های استوایی هستند که حاوی اسید سیتریک هستند. آناناس به عنوان یک میوه با اسید بالا محسوب می شود و همچنین می توانند عطر و طعم تند و تیز داشته باشند. صد گرم آن حدود ۱ گرم اسید دارد.

اسید سیتریک در میوه های کم اسید:

مانگو دارای اسید سیتریک است اما نسبت به میوه های دیگر مقدارش کمتر است.
اسید سیتریک در گیلاس، سیب شیرین، هلو شیرین، آلو شیرین، انبه، انجیر، زیتون و خرمالو یافت می شود. اگر چه اسید سیتریک در این میوه ها وجود دارد، اما مقدار آن کم است. به عنوان مثال، ۱۰۰ گرم گیلاس حاوی کمتر از ۰٫۱ گرم اسید سیتریک است.

 

شرکت بازرگانی پویا ویژن وارد کننده و

فروش اسید سیتریک .

لطفا در صورت هرگونه سوال و نیاز به راهنمایی با ما در تماس باشید همکاران ما در اسرع وقت پاسخگوی شما خواهند بود.

شماره تماس: ۰۲۱۴۴۳۵۷۸۹۰


منبع : 

pouyavision


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها