سوربیتول در خمیر دندان:

اکثر خمیر دندان ها مواد فعال و غیر فعال دارند. مواد تشکیل دهنده فعال به مبارزه با حفره ها و به کاهش بیماری های لثه کمک  می کنند. مواد تشکیل دهنده غیر فعال در طعم و بافت خمیر دندان موثرند و ممکن است نقش مهمی در حفاظت از دندان های شما از بیماری ها را نداشته باشند، اما بدون آنها، بافت خمیر دندان یکدست نیست.

فلوراید ماده معدنی است که باعث تقویت مینای دندان می شود، باعث می شود که آنها کمتر به مواد غذایی و نوشیدنی های اسیدی شوند.

ساینده ها از لحاظ فنی به عنوان یک ماده غیرفعال در نظر گرفته می شوند. مواد تشکیل دهنده ای هستند که در واقع  باعث حذف مواد غذایی و لکه ها از روی دندان می شوند. هدف از مواد ساینده در خمیر دندان این است که سطح دندان ها را خراشیده نشود و مینای دندان آسیب نبیند.

سوربیتول در خمیر دندان

فلوراید و ساینده به شما در تمیز کردن و محافظت از دندان هایتان کمک می کنند. اما خمیر دندان باید طعم دهنده نیز داشته باشد. طعم دهنده های خمیر دندان معمولا از عوامل شیرین کننده مانند ساخارین یا سوربیتول درست شده اند.  سوربیتول یک الکل قند است که از کربوهیدراتهای گیاهی تشکیل شده است که از طریق فرایند شیمیایی تجزیه می شوند. اگر چه این ترکیبات به خمیر دندان طعم شیرین می دهند، اما خمیر دندان حاوی قند نیست و بنابراین باعث نابودی دندان نمی شود.

برخی از این عوامل طعم دهنده، مانند سوربیتول، در حقیقت دو کارایی دارند. سوربیتول ماده ای است که مانع از دست دادن آب در خمیر دندان می شود وباعث می شود که ماده ی خمیر دندان صاف و یکدست باشد.

از آنجا که باکتری های دهانی قادر به متابولیسم سوربیتول نیستند، به اسیدهای ایجاد کننده حفره تبدیل نمی شوند و بنابراین  از دندان ها محافظت می شود و به خشکی دهان کمک می کند.

سوربیتول به عنوان یک غلظت دهنده برای جلوگیری از خشک شدن خمیر دندان هنگام باز شدن لوله یا استفاده از خمیر دندان در معرض هوا استفاده می شود.

 

شرکت بازرگانی پویا ویژن وارد کننده و تامین کننده و

فروش سوربیتول.

 
 لطفا در صورت هرگونه سوال و نیاز به راهنمایی با ما در تماس باشید همکاران ما در اسرع وقت پاسخگوی شما خواهند بود.
 
شماره تماس: ۰۲۱۴۴۳۵۷۸۹۰


منبع :

pouyavision


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها