سوربیتول پلیول ها سوربیتول جایگزین قند سوربیتول
آنزیم مسئول بازگشت سوربیتول سوربیتول
مانیتول یکی دیگر از الکلهای قند است که ایزومر سوربیتول است. وزن مولکولی و فرمول شیمیایی هر دو سوربیتول و مانیتول مشابه هستند. آنها فقط با جهت گیری گروه هیدروکسیل روی کربن دوم تفاوت دارند. هر دو فرمول شیمیایی یکسانی دارند که C6H8 (OH) 6 و وزن مولکولی یکسانی دارند که ۱۷۱۷۶ گرم در مول است. همچنین ، هر دو پودرهای بی بو رنگ سفید هستند. هر دو می توانند توسط ساکاریدهای هیدروژنه کننده تولید شوند.
آنها از فروکتوز مشتق شده اند. متابولیسم آنها کالری کمتری آزاد می کند. جذب آنها به بدن و متابولیسم به آرامی رخ می دهد. بنابراین ، آنها دارای شاخص قند خون پایین (GI) هستند و برای بیماران دیابتی مناسب هستند. باعث ایجاد حفره یا پوسیدگی دندان به عنوان قند نمی شوند. سوربیتول به طور عمده از شربت ذرت تولید می شود در حالی که مانیتول عمدتاً توسط فروکتوز هیدروژنه کننده حاصل از نشاسته یا ساکارز تولید می شود.
نقطه ذوب آنها تفاوت دیگری بین سوربیتول و مانیتول است. نقطه ذوب سوربیتول ۲۰۱-۲۰۸ درجه فارنهایت است و نقطه ذوب مانیتول ۳۲۷-۳۳۶ درجه فارنهایت است. سوربیتول در مقایسه با مانیتول کمی متراکم تر است، در حالی که مانیتول گاهی اوقات گرانول تشکیل می دهد. شیرینی سوربیتول
منابع:
منبع ۱
انواع مواد اولیه غذایی
لطفا جهت استعلام قیمت و ثبت سفارش خرید سوربیتول با ما در تماس باشید همکاران ما در اسرع وقت پاسخگوی شما خواهند بود.
درباره این سایت